Το γραφείο μας

15 Χρόνια Εμπειρίας

Παρέχουμε ολοκληρωμένες νομικές υπηρεσίες από 2007.

Σκοπός Μας

Δραστηριοποιούμαστε στη μάχιμη και συμβουλευτική δικηγορία.

Απόφοιτος

Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Δικηγορικό Γραφείο Δημ. Τσίνα

Γιατί να μας επιλέξετε

Ο δικηγόρος Τρικάλων, Δημήτριος Κων. Τσίνας, γεννήθηκε στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Εισήχθη στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και από το 2007 ανέλαβε τη συνέχιση του Δικηγορικό Γραφείου του Κωνσταντίνου Δημ. Τσίνα στα Τρίκαλα, εγκαινιάζοντας το νέο χώρο λειτουργίας του, επί της οδού Κολοκοτρώνη 13.

Κύριος στόχος του γραφείου είναι ο προσεκτικός και αποτελεσματικός χειρισμός των υποθέσεων των εντολέων. Η συνέπεια και η υπευθυνότητα απέναντι στον εντολέα είναι πρωταρχικό μέλημα του γραφείου, με σκοπό την παροχή αξιόπιστων νομικών υπηρεσιών.

Στόχος μας είναι η προάσπιση των συμφερόντων των πελατών μας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, έχοντας παράλληλα απόλυτη συναίσθηση των εξατομικευμένων αναγκών τους και όλων των σχετικών οικονομικών παραμέτρων.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες νομικές υπηρεσίες από το έτος 2007 σε διάφορους τομείς του δικαίου. Ασχολούμαστε εκτενώς με ζητήματα αστικού δικαίου, εμπορικού – εταιρικού δικαίου, εμπορικές συμβάσεις, ζητήματα εταιρικής διακυβέρνησης, ανταγωνισμού, ασφαλιστικού δικαίου, τραπεζικού δικαίου και δανειακών συμβάσεων.

Δραστηριοποιούμαστε στη μάχιμη και συμβουλευτική δικηγορία. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη υποθέσεων και παρέχουμε νομικές συμβουλές και την εκπροσώπηση ενώπιον των Δικαστηρίων σε ζητήματα που απαιτείται. Η μακροχρόνια εμπειρία, η μεθοδικότητα και η άρτια επιστημονική μας κατάρτιση εγγυώνται την άριστη προάσπιση των συμφερόντων των εντολέων μας, τόσο εντός των δικαστικών αιθουσών, όσο και εκτός, με αξιόπιστες και υπεύθυνες συμβουλές.

Φιλοσοφία του γραφείου είναι η εξατομίκευση της κάθε υπόθεσης και η ανθρώπινη προσέγγιση κάθε πελάτη. Σκοπός, η επιτυχής διευθέτηση κάθε διαφοράς, είτε δικαστικά είτε εξωδικαστικά.

Δικηγόροι Τρίκαλα

Δεσμευμένοι στην επιτυχία των πελατών μας

Βιογραφικό

Νομικές Σπουδές

Δίκαιο

Καλέστε μας
Η

Στείλτε Το Μήνυμα Σας